Dé kinderopvang in Lelystad tijdens de vakantie.

Home

Welkom op de website van Mijn vakantieprogramma!

Let op! Tijdens de herfstvakantie vindt de opvang voor Sport & Co plaats bij Kukeluusjes! Dit geldt alléén voor Sport & Co. Voor de andere lijnen blijft de opvang bij Ziezo.

Mijn vakantieprogramma is speciaal voor de BSO kinderen van GO! Kinderopvang in Lelystad van 9 jaar en ouder. We bieden Mijn vakantieprogramma tijdens alle vakanties aan. Samen met leeftijdsgenootjes uitdagende dingen doen en ontspannen. Gezellig bezig zijn, nieuwe vrienden maken en er ook nog iets van leren. Dat is 9+!

Voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 bieden we het 9+ programma. Dit programma vindt grotendeels bij Ziezo plaats en in sommige vakanties bieden we de lijn Bos & Co op het scoutingterrein, Veldweg 98.

Ouder(s) van kinderen die deelnemen aan Mijn vakantieprogramma ontvangen hierover bericht en krijgen een persoonlijke inlogcode. Maakt u nog geen gebruik van opvang voor uw kinderen bij GO! Kinderopvang, neem dan contact op met onze medewerkers op telefoonnummer 0320 294 900.

De inschrijfperiode voor de herfstvakantie loopt tot en met . Na de inschrijfperiode zijn er op basis van beschikbaarheid mogelijkheden om dagen te wijzigen en te ruilen.

6+ kinderen

Het vakantieprogramma voor de 6+ kinderen wordt gepubliceerd op Konnect. U kunt hier het programma inzien en uw kind afmelden, ruilingen doorgeven of extra dagen aanvragen. Hiermee komt mijnvakantieprogramma.nl voor 6+ kinderen te vervallen.  

Nog niet ingelogd op Konnect? Medewerkers op de groep hebben een speciale flyer voor u beschikbaar waarop precies staat beschreven hoe u de eerste keer kunt inloggen.